miercuri, 26 noiembrie 2014

PROFEŢIA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA PENTRU TOŢI ROMÂNII! Uite ce ne aşteaptă



Părintele Arsenie Boca este considerat un sfânt de toţi cei care l-au cunoscut şi care au vorbit cu el. El a rămas cunoscut pentru predicţiile, dar şi pentru minunile săvârşite în timpul vieţii.
Psihologul Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a povestit ce a spus acesta, înainte de a muri, despre viaţa pe care o vor avea românii într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat.

"A spus că după Ceaușescu, dar nu imediat, poporul va suferi mult. Pe români i-ar sfătui să nu fie «cap plecat prea mult», să aibă demnitate și personalitate", a mărturisit Zoe Dăian pentru Agerpres.

Ea a dat şi câteva sfaturi, din învăţăturile celui considerat cel mai mare duhovnic al României. "E nevoie de spovedanie și împărtășanie, rugăciunea și postul contează prea puțin fără spovedania omului. Recomanda spovedania și săptămânal dacă se poate, dar asta mai mult pentru călugări și preoți. Eu nu pot să țin post, dar el spunea: «Decât să te gândești la mâncare și să ții post, mai bine mănânci». Și mai spunea ca zilnic să deschizi Biblia și să citești un paragraf, iar dacă nu ai timp, măcar să o iei în mână zilnic. Arsenie nu dădea canoane", a mai spus Dăian.

Sfântul Părinte Arsenie Boca, la care mulţi dintre români au mers în pelerinaj, a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.

preluare de pe sursa:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu